Sakofall träffar markanvisning i centrala Surahammar

Bild på markanvisningsområde

Surahammars kommun har gett Sakofall en markanvisning för utveckling av fastigheter i Surahammar.

Sakofall har tilldelats en markanvisning avseende två fastigheter (Surahammar 9:1002 samt Surahammar 9:1003) som möjliggör byggnation av upp till 40 bostäder. Byggnaderna planeras att uppföras helt i trä och med varierande liggande/ stående panel, spröjsade fönster och svarta ståldetaljer.

- Vi välkomnar Sakofall till kommunen som med sitt vinnande bidrag möter våra krav på fastighetsutvecklingen i kommunen. Sakofalls höga ambitionsnivå passar väl in i kommunens inriktning att nya bostäder ska bidra till att göra Surahammars kommun attraktivt för nyinflyttade för såväl befintliga invånare i kommunen, säger Johanna Olofsson (M), kommunstyrelsens ordförande.

- Det känns mycket roligt att för första gången etablera oss utanför Dalarnas Län. Fastigheterna ligger i centrala Surahammar med ett fint läge samt endast 15 minuter från handelsområdet Erikslund i Västerås. Vi tror att vårt koncept kan bli ett bra tillskott till Surahammars bostadsmarknad. Vi planerar för bostadsrätter säger bolagets VD, Tom Sakofall.

Intresseanmälan av kommande bostäder

Är du intresserad av kommande bostäder, skicka ett mejl till hej@sakofall.se