Surahammars Biograf

 

 

 

Mitt i hjärtat av Surahammars kommun finner du en biografupplevelse utöver det vanliga.

Utsedd till Årets Biograf 2019 erbjuder vi en perfekt blandning av modern teknik och personlig service som tilltalar besökare i alla åldrar.

Surahammars Biograf

Varje vecka är ett nytt äventyr med både Sverige- och världspremiärer. Se de senaste och största filmerna före alla andra, från action och familjefilmer till episka fantasyäventyr.
Med vår imponerande bioduk och surroundljud blir varje visning en totalupplevelse för både öga och öra.
Vår biograf har 231 bekväma platser, inklusive två handikappanpassade platser längst bak, så att alla kan njuta av filmupplevelsen.

Centralt belägen nära tåg- och busscentralen, är det enkelt att ta sig hit. Vi erbjuder fri parkering för våra besökare.
I vår kiosk finns ett brett utbud av snacks och dricka, perfekt för att komplettera din filmkväll. Vår personal är alltid redo att ge dig den bästa servicen och se till att ditt besök blir så trevligt som möjligt.

Surahammars Biograf är mer än bara en plats för att se filmer – det är en mötesplats för vänner och familjer, en destination för filmälskare och en upplevelse i sig. Kom och njut av den magi som bara bio kan erbjuda i en atmosfär som kombinerar det bästa av traditionell biografcharm och modern teknik.

Vi ser fram emot att välkomna dig och dela många oförglömliga filmstunder tillsammans. Besök vår hemsida för aktuellt filmprogram och biljetter. Vi rekommenderar att boka i förväg för att säkra din plats till de mest populära visningarna.

Välkommen till Surahammars Biograf – där varje film är ett äventyr!

Kontakt

Folkets Hus
Köpmangatan 26
735 31 Surahammar

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: