Om webbplatsen

Surahammar.se är Surahammars kommuns officiella webbplats. Målsättningen med webbplatsen är att den ska vara ett hjälpmedel för kommuninvånare att hitta information om kommunens verksamheter och de tjänster som erbjuds.

Du ska också lätt kunna hitta korrekta kontaktuppgifter till oss och berätta vad du tycker om kommunens verksamhet. Informationen på webbplatsen ska vara tillgänglig och skriven på ett sätt som gör den enkel att förstå.

En webbplats är en levande plats under ständig förändring och förbättring. Därför välkomnar vi önskemål om förbättringar.

surahammar.se är även en kanal för att ge information till de som funderar på att besöka eller bosätta sig i kommunen. Även företagare som är intresserade av att etablera sig i Surahammars kommun ska hitta information.

Bilder

De bilder som finns på webbplatsen ägs av Surahammars kommun eller fotografen. De får inte kopieras eller användas utan överenskommelse.

Länkar

Länkar som leder till en annan sida på surahammar.se öppnas i befintligt fönster. Länkar som leder till ett dokument, en webbapplikation eller till en annan webbplats öppnas i nytt fönster.

Texter

Varje förvaltning har publicister som skriver och lägger ut texter om förvaltningens verksamhet. Längst ner på varje sida finns namnet på den aktuella skribenten. Vill ni komma i kontakt med denne är det bara att klicka på namnet. Då får du upp ett formulär där du kan skicka en kommentar eller synpunkter.

Skribenter

Alla förvaltningar inom kommunen har en eller flera webbskribenter som publicerar information under olika områden på surahammar.se.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: