Brats Carnival

Brats Carnival bjuder på dans, nycirkus, street art och show. Lördagen den 12 november blir det en timmes kärlekskabaret på scenen i Surahammars Folkets Hus.

Queer cirkuspunk

När världsstjärnorna från australiensiska kompaniet Briefs Factory kommer till Sverige gör de det med ett BANG! En timme gränslös kärlekskabaret med ”more is more”-attityd som varvar rosa glittriga monster och hopprep med rubikskub och akrobatik. En genderbending resa som lockar fram din inre diva likväl som en hyllning till konsten att våga vara sig själv. Alla tidigare superhjältar kan slänga sig i väggen – det här gänget kommer garanterat stå överst på listan framöver. Med på Sverigeturnén är också den hyllade svenske skådespelaren och dragartisten Robert Fux!

Briefs Factory syns frekvent på scener i London, Paris, New York och inte minst i Austalien. De turnerar över hela världen och är främst kända för att skapa late night cabaret för en vuxenpublik. Brats Carnival är den föreställning de önskar att de själva kunnat få se när de var barn.

Rekommenderad åldersgräns 8 år.

Lördag 12 november kl. 19.00, Folkets Hus, Surahammar

Entré: Vuxna 200 kronor. Scenpass 150 kronor. Ungdom t.o.m. 20 år GRATIS

Biljetter: Surahammars bibliotek, ICA Virsbo eller tickster

Vi bjuder på hamburgare efter föreställningen! Lions vagn står på torget.

Arrangörer: Surahammars teaterförening , Surahammars bibliotek i samarbete med Ett kulturliv för alla - teater