Information om Folkets Hus fastighet och torghandel

Surahammars kommun tog den 1 juli över Folkets Hus fastighet. Vi är nu i en intensiv period där vi ser över fastigheten och dess verksamheter för att säkerställa att allt kan bedrivas på ett tryggt och korrekt sätt. Vi kommer att vara restriktiva med att ta emot nya förfrågningar just nu. Det är viktigt för oss att först få koll på allt innan vi går vidare med nya saker. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och att vi kan lösa allt på ett smidigt sätt.

Vi vill informera om några praktiska saker som rör uthyrning av lokaler i Folkhets Hus-fastigheten, torghandel och uppställningsplatser.

Vi gör vårt bästa för att påverkan ska bli så liten som möjligt för alla berörda. Tack för ditt tålamod under denna övergångsperiod!

Lokalbokningar i fastigheten Folkets hus

Vi tar inte emot nya lokalbokningar för tillfället, men vi kommer att hantera de bokningar som redan finns. Har du särskilda önskemål inför din bokning? Vi rekommenderar då att du kontaktar oss för att säkerställa att informationen finns hos kommunen!

För frågor, kontakta Gunilla Falck på gunilla.falk@surahammar.se.

Lokaler och förråd för föreningar och hyresgäster

För föreningar och hyresgäster som använder fastighetens lokaler eller förråd, kommer vi att byta ut nycklar och taggar inom kort för att förbättra säkerheten. Vid nyckelbyte behöver du visa upp ditt hyresavtal.

Du kan ta kontakt med kontaktcenter på 0220-392 99 eller kontaktcenter@surahammar.se för att få rätt kontaktperson och boka tid för nyckelbyte.

Torghandel och uppställningsplatser

Torghandeln och uppställningsplatser kommer ha vissa begränsningar tills vidare och nya bokningar kommer inte tas emot. Detta är för att vi inte kan garantera att det finns el och annat som behövs just nu. Vi hoppas att allt ska vara i gång igen till hösten. Bokningar som kräver detta kommer inte tas emot.

För vidare dialog kan Gunilla Falk kontaktas på gunilla.falk@surahammar.se