TypeError: Cannot read property "length" from null

Information om corona

Det sprids mycket information om det nya Corona-viruset, covid-19, just nu. Det kan vara svårt att veta vad som är sant och inte. Här hittar du uppdaterad och säkerställd information om coronaviruset.

Translate

Use Google translate to translate the web page. Kommunen takes no responsibility for the translations.

Lyssna

Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Börja lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Translate

Lyssna

Uudet vahvistetut koronaneuvot

Kansanterveysvirasto on, yhteisymmärryksessä Västmanlandin alueen ja Västmanlandin lääninhallituksen kanssa päättänyt vahvistetuista yleisistä neuvoista. Seuraa uutisia niin saat päivitettyä tietoa koronatilaanteesta.

Vastuussa olevien viranomaisten tietoa koronaviruksesta on seuraavilla sivuilla.

Muita linkkejä koronaviruksen vaikutuksista:

Aktiivinen vastuu

Ruotsin viranomaiset pyytävät kaikkia ottamaan aktiivisen vastuun ja tehdä kaiken tartunnan leviämisen estämiseksi. On hyvin tärkeää että autamme yhdessä hillitsemään taudin leviämistä, meillä kaikilla on siitä vastuu.

Uusi kotsivu

Olemme rakentamassa uutta kotivisivua ja tulemme lisäämään tietoa ajan mukaan. Jos sinulla on ehdotuksia mitää kuuluisi lisätä sivustollemme niin ottakaa yhetyttä kunnan suomenkileliseen prosessijohtajaan.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: