TypeError: Cannot read property "length" from null

Information om corona

Det sprids mycket information om det nya Corona-viruset, covid-19, just nu. Det kan vara svårt att veta vad som är sant och inte. Här hittar du uppdaterad och säkerställd information om coronaviruset.

Translate

Use Google translate to translate the web page. Kommunen takes no responsibility for the translations.

Lyssna

Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Börja lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Translate

Lyssna

DU ÄR HÄR

Arbeta som vikarie inom vård och omsorg

Socialförvaltningen ansvarar för insatser inom äldreomsorg och för personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar.
Vi har ett konstant behov av vikarier, kanske är du intresserad?

Timvikarie där det behövs

Att vara timvikarie innebär att du blir bokad på arbetspass där det behövs – ibland endast för några timmar, ibland flera dagar. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt.

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och personer med funktionsvariation. Som timvikarie kan du arbeta inom hemtjänsten, med människor som har intellektuell funktionsnedsättning, som personlig assistent, på servicehus och äldreboende. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag.

Vi söker dig som fyllt 18 år och som vill arbeta för och med människor. Vi eftersträvar att ha utbildad personal, men om du inte har någon vårdutbildning och tror att du skulle passa för rollen är du varmt välkommen att söka. Det är ett givande arbete där du får betyda något för andra. För arbete inom hemtjänsten är körkort ett krav.
Vi vill att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift, då det är viktigt med dokumentation i det dagliga arbetet. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser finsktalande sökande med tvåspråkskompetens som meriterande.

Ansökan

Du ansöker "Intresseanmälan Timvikariat Vård och Omsorg" via vårt rekryteringssystem.

Gå till sidan för lediga jobb

När du sökt denna tjänst bedöms din ansökan utifrån din utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper.
Vi kallar dig till intervju när ansökan och verksamhetens krav stämmer överens.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: