Flexlinjen i Surahammar - öppen för alla

Flexlinjen i Surahammars kommun kör med en mindre buss med lågt insteg, slätt golv och plats för både sittande, rullstol, rollatorer och matkassar. Bussföraren hjälper dig vid av- och påstigning, hjälper dig gärna ombord med kassar och rollator med mera. Du blir hämtad vid bostaden!

Vem får åka med?
Flexlinjen är öppen för alla! För Dig som har färdtjänst är det ett bra tillfälle att prova flexlinjen.

Nolltaxa
Flexlinjen har nolltaxa vilket innebär att det inte kostar någonting när du åker med den. Flexlinjen är betald med skattemedel.

När går den?
Surahammar: Flexlinjen körs måndag till fredag i Surahammars tätort. Första avgången är 08:30 och den sista avgången är 16:30. Uppehåll 11.30-12.30.

Virsbo: Flexlinjen kör i Virsbo tätort inkl Gammelby helgfria onsdagar och
fredagar kl 9.00-11.30.

Ramnäs: Flexlinjen kör i Ramnäs på torsdagar mellan 9.00 - 11.15.

Hur beställer man en resa?
Boka din resa minst en timme innan du vill resa. Det är bra om du även bokar hemresan samtidigt. Om man har en fast tid att passa så ska man gärna boka resan max en vecka i förväg, eller några dagar i förväg speciellt om det rör sig om en morgontur då många vill åka med. Bussen har 10 platser och får då plats med ca 3 - 4 rollatorer.

När du beställer din resa måste du vara uppmärksam på när bussen kommer. Tiden kanske inte stämmer exakt med den du har beställt, utan det kan bli en väntetid på ca tio minuter.

Det är Västanhede Trafik som tar emot din beställning på telefonnummer 0220-245 00.

Välkommen att åka med Flexlinjen!

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Surahammars kommun

Postadress
Box 203
735 23 Surahammar