Mätning

Inmätning

Inmätning behövs när du bygger, för att göra till exempel fin- eller grovutsättning. Eller så behöver du få tomtrör utmarkerade.

Mätning

Kommunen har ingen egen mätpersonal så vi rekommenderar att ni kontaktar ett företag specialiserat på att leverera mättjänster och som har mätteknisk kompetens.

Ni kan förslagsvis vända er till:

Metria AB - Köping

Vi hjälper dig med allt som rör geografisk information och geografisk informationsteknik.010-121 87 87 koping@metria.se

Exact - Västerås

Vi är en komplett leverantör av högkvalitativa mätningstekniska tjänster i hela Europa. Vi har hög kompetens inom mätning och samlar in exakt de data som du behöver. EXACT är en partner som ser till att du får ut så mycket information som möjligt från dina data och hjälper dig att använda informationen på rätt sätt.021 - 18 51 21 office@teamexact.com

Trigo Mätteknik AB - Västerås

Vi på Trigo Mätteknik erbjuder tjänster inom hela mätteknikområdet och har kompetensen för att ta oss an även de mer komplexa uppdragen.

​Vårt kontor hittar du på Batterigatan 6 i Västerås men vi tar oss an uppdrag i hela Mälardals- och Stockholmsområdet. Tveka inte att kontakta oss om du behöver mätteknisk expertis i just ditt projekt

Trigos hemsida

Carigon Mälardalen AB - Västerås

Med vår långa erfarenhet av mätning känner vi oss bekväma med att utföra alla typer av mätuppdrag och verkligen göra det med kvalitet. Vi anser att mätningen är en otroligt viktig del i alla skeenden av ett projekt. För oss handlar mätning inte bara om att utföra ett efterfrågat jobb, utan även om att vara ett stöd och ta ansvar för att optimera kundens behov. Vi är experter på vårt område och våra kunder ska känna sig trygga med att använda oss som sin mätpartner!

Carigons hemsida

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:

Kontakt

GIS, Kart och Mät

Besöksadress
Hjulmakarvägen 18, Surahammar

Postadress

Surahammars kommun
Samhällsbyggnadenheten
735 23 Surahammar

Boka ditt besök

Ring för att boka en tid om du vill träffa en handläggare